Over Thomas Patt

Over Thomas Patt

Op mijn tiende stapte ik binnen in de tekenschool, waar ik voor het eerst bewust in contact ben gekomen met kunst. Vanaf dat moment is creatief ontwerp een vast deel van mijn leven geworden. De jaren nadien ben ik continu bezig geweest met tekenen, boetseren en schilderen. Na de middelbare school koos ik voor een ontwerprichting aan Thomas More, waar ik mijn passie voor 3D modelleren heb ontdekt. Dit gaf me de mogelijkheid om mijn creatieve ontwerpen een extra dimensie te geven.


Na mijn vriendin jarenlang met cliché cadeaus te overspoelen kreeg ik het idee om een uniek juweel voor haar te ontwerpen, wat een groot succes bleek te zijn. Het was op dat moment dat mijn passie voor juweelontwerp is ontstaan. Vanaf dit punt richtte ik me volledig op juweelontwerp en startte een jaar later mijn eigen zaak. Om mijn 3D-ervaring optimaal te benutten in het ontwerp- en productieproces, specialiseerde ik me in het 3D-printen van juwelen. Hierdoor kon ik mijn 3D modellen tot leven brengen om ze vervolgens in zilver, goud of andere materialen te gieten. Niet lang daarna heb ik mezelf verdiept in de nodige goudsmidtechnieken.


Na enkele jaren was ik ervaren genoeg om optimalisatietrajecten voor juwelenmerken aan te bieden. Hierbij help ik gevestigde bedrijven binnen de juweelsector met het integreren van de nieuwste technologieën om hun ontwerp- en productieprocessen te optimaliseren.


Kijk gerust eens rond op mijn website en aarzel niet om contact op te nemen.

error:

Op maat gemaakt juweel

Ik maak unieke stukken in de volgende materialen: 18 kt geel, wit, palladium wit, rosé en rood goud,
14 kt geel, wit en rood goud, zilver en platina.
Bekijk mijn portfolio en werp een blik op reeds uitgevoerde opdrachten.

Op maat gemaakt 3D-model

Ik maak nauwkeurige 3D-ontwerpen van elegante verlovingsringen tot massieve zegelringen. Het finale 3D-model kan herhaaldelijk worden geprint om aan productietijd te besparen.
Bekijk mijn portfolio en werp een blik op reeds uitgevoerde opdrachten.